WAŻNE: obowiązują zapisy: tel. 796 291 091

1. 1. WARSZTATY KULINARNE – „Witaminy zamknięte w słoikach” – poniedziałek 28 listopada, godz. 15.00 i godz. 17.00 – I piętro – obowiązują zapisy – liczba miejsc ograniczona

2. KONKURS FOTOGRAFICZNY „Barwy jesieni” – głosowanie do 30 listopada – szczegóły znajdą się na stronie internetowej Fundacji: http://fundacjamaltanska.pl/aktualnosci-4/

3. GIMNASTYKA – środa 30 listopada, godz. 16.30 (pierwsza grupa)
        GIMNASTYKA – środa 30 listopada, godz. 18.00 (druga grupa)

4. GIMNASTYKA – środa 7 grudnia, godz. 16.30 (pierwsza grupa)
        GIMNASTYKA – środa 7 grudnia godz. 18.00 (druga grupa)

5. WARSZTATY PSYCHOLOGICZNE – czwartek 8 grudnia, godz. 16.00 (poziom -1), temat: „Ćwiczenia pamięciowe, czyli gimnastyka mózgu” – po warsztatach zapraszamy na indywidualne rozmowy – obowiązują zapisy.

6. TERMY MALTAŃSKIE – piątek 9 grudnia, godz. 9.00 – spotykamy się o godz. 8.45 – obowiązują zapisy.

7. ZAJĘCIA RĘKODZIELNICZEŚWIĄTECZNE STROIKI
    Zapraszamy do wykonania prac w domu na podstawie instrukcji lub własnego pomysłu. Przekażemy Państwu materiały oraz instrukcję wykonania. ZGŁOSZENIA do 10 grudnia – tel. 796 291 091 – liczba zgłoszeń ograniczona. Po wykonaniu prac, prosimy o przesłanie zdjęć MMS – em na numer telefonu: 796 291 091 lub mailowo na adres e-mail: fundacja@zakonmaltanski.pl

8. WYKŁADY – wtorek 13 grudnia 2022r.
    godz. 10.00 – Prof. Szczepan Cofta – Zaburzenia oddychania w czasie snu u osób starszych.
    godz. 11.00 – Prof. Maciej Cymerys – COVID – starszy pacjent w szpitalu.

9. SPOTKANIE Z POLICJĄ – „BEZPIECZNY SENIOR” – wtorek 13 grudnia 2022r., godz. 12.00

10. GIMNASTYKA – środa 14 grudnia, godz. 16.30 (pierwsza grupa)
          GIMNASTYKA – środa 14 grudnia godz. 18.00 (druga grupa)

11. KINO – czwartek 15 grudnia, godz. 18.00 zapraszamy do Kina Helios (w centrum handlowym Posnania). Film biograficzny pt.: „Johnny” – Reżyseria: Daniel Jaroszek. Obsada: Dawid Ogrodnik, Piotr Trojan, Anna Dymna. Obowiązują zapisy: tel. 796 291 091. (Spotykamy się o godz. 17.45 przy kasach do kina)

12. SPOTKANIE PRZEDŚWIĄTECZNE – (I grupa) – sobota 17 grudnia, godz. 10.00 MALTAŃSKIE CENTRUM POMOCY „KOMANDORIA” (II piętro) – obowiązują zapisy – zgłoszenia do 10 grudnia

13. SPOTKANIE PRZEDŚWIĄTECZNE – (II grupa) – niedziela 18 grudnia, godz. 10.00 MALTAŃSKIE CENTRUM POMOCY „KOMANDORIA” (II piętro) – obowiązują zapisy – zgłoszenia do 10 grudnia

INFORMUJEMY, ŻE DLA PAŃSTWA BEZPIECZEŃSTWA ZALECA SIĘ:
Nieprzychodzenie do placówki osób, u których występują objawy choroby zakaźnej.

Fundacja Pomoc Maltańska Poznań
Miasto Poznań